Online marketing evolueert in een recordtempo. Als ondernemer of marketingverantwoordelijke wil je die ontwikkelingen niet alleen volgen, maar wil je veel liever als allereerste van de kansen profiteren. Om te profiteren van alle kansen en mogelijkheden moet je constant bezig zijn met vragen als; wat is de performance bijdrage van SEA, SEO, Display, Social en mail? Welke initiatieven versterken of verzwakken elkaar? Welke klantsignalen zijn het meest waardevol? En hoe geef je concreet vorm en inhoud aan een programmatic marketing strategie die recht doet aan het belang van die signalen?

Natuurlijk kun je zorgen dat je jezelf constant deze kennis bijbrengt en de kunde in huis hebt om het ook nog uit te voeren. Maar de praktijk is vaak dat dit zoveel tijd en inzet vergt waardoor andere aspecten binnen je functie achterop raken. Dus waarom niet doen waar jij goed in bent en andere zaken laten uitvoeren aan andere specialisten?

Ik kan jou helpen te bepalen waar voor jouw business de focus zou moeten liggen en welke online kanalen daar het beste bij passen.
Door met jou een goede inventarisatie te maken van jouw business kan ik dit vertalen naar een strategisch online mediaplan. Hierbij worden uiteraard duidelijke doelstellingen, KPI’s en kaders gesteld om de voortgang te kunnen meten en het plan te kunnen bijsturen waar nodig.

Ook meer rendement halen uit je online inspanningen?

Je kunt natuurlijk ook bellen of een Whatsapp bericht sturen: +31630930865