Een succesvolle website of webshop begint bij Stay in Motion met een strategische bijeenkomst. Daarin gaan we samen opzoek naar antwoorden op vragen vanuit jou, vanuit ons en belangrijker nog, vanuit jouw markt en klanten.

Deze strategische bijeenkomst is bedoeld als nadere kennismaken met elkaar maar vooral ook verduidelijking van wat jouw organisatie en jouw doelgroep wensen en nodig hebben. Het is een bijeenkomst waarbij we niet denken in beperkingen, je mag je gewoon laten meevoeren.
Tijdens deze bijeenkomst ontstaat feitelijk het eerste framewerk voor je website of webshop. Een ontwerp dat volledig aansluit bij de wensen van jouw gebruikers. Na deze bijeenkomst werken wij alles volledig uit en presenteren we vervolgens aan jou in een compleet conceptplan.

De bijeenkomst, het uitwerken en het opstellen van het conceptplan doen wij aan de hand van het model van Jesse James Garrett. Daarin delen we de gebruikerservaring in vijf elementen, van abstract naar concreet. Het model is zeer geschikt om websites en applicaties te ontleden en te beschrijven. Zo komen we in de strategische bijeenkomst samen tot de optimale oplossing voor jou en jouw gebruikers.

 

Ook meer rendement halen uit je online inspanningen?

Je kunt natuurlijk ook bellen of een Whatsapp bericht sturen: +31630930865